Måndag

Persiljejärpar, kokt färskpotatis, gräddsås & lingon

Kycklinggryta med gul curry & basmatiris

Vegetarisk Tikka Masala

Tisdag

Slottsstek med kokt potatis, gräddsås & svartvinbärsgelé

Panerad sejfilé på danskt rågbröd, tartarsås, räkor & riven pepparrot

Vegetarisk schnitzel på danskt rågbröd, tartarsås & riven pepparrot
 

Onsdag

Viltfärsbiff med svampsås & potatispuré

Bakad fisk med kokt potatis blancherad sparris & sandefjordssås

Vegetarisk färsbiff med svampsås & potatispuré
 

Torsdag

Nattbakad högrev, svamp & rostad vitlök samt skysås

Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde

Vegetarisk ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
 

Fredag

Grillad pluma av rapsgris med flamberad pepparsås samt potatisgratäng

Kryddkorv med gräddkokt spetskål & picklad rödlök 

Vegetarisk kryddkorv med gräddkokt spetskål & picklad rödlök