Integritetspolicy

S&P Catering & Lunch AB värnar om din integritet och behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Denna integritetspolicy beskriver hur vi behandlar dina personuppgifter när du lämnar dina uppgifter på vår hemsida.

Kontaktformulär

När du kontaktar hos via något av våra kontaktformulär här på hemsidan sparar vi ditt namn epost telefonnummer och meddelande. Dessa uppgifter används endast för att ta kontakt med dig.

Bröllop och Fest & Catering

När du bokar catering hos oss skapar vi en beställning i vår databas som innehåller de personuppgifter som du har angivit så som namn telefonnummer adress och epost. I samband med beställningen skapas även ett personligt konto till dig på vår hemsida.

Din beställning raderas automatiskt från vårt system två år efter tillställningen och ditt konto raderas om du inte har loggat in på två år.

Radera dina personuppgifter

Du har rätt att få information om vilka av dina personuppgifter som vi har sparat. Du har även rätt att begära att dessa uppgifter raderas. Om du önskar att få veta vilka av dina uppgifter som vi har sparat eller önskar få dessa ändrade eller raderade kan du kontakta oss.