
Menyer
Menyer
Klassisk Toast skagen med citron och örtsallad. 75:-
Kallrökt laxrulle fylld med pepparrotscremé samt en citron och gurksallad. 75:-
Jordärtskockssoppa med knaperstekt sidfläsk och kantarellterrin. 90:-
Grönpeppar gravad oxfilé på örtbädd. 95:-
Oxcarpaccio med tapenad, tomatsallad och hyvlad parmesan. 90:-
Hummersoppa med parmesanstick. 95:-
Parmaskinka med getostsmoussé samt balsamicosirap och örtsallad. 85:-
Lax och räktorn på kavring med dill och limesallad. 85:-
Fläskfilé med potatisgratäng och mustig rödvinssky. 150:-
Pesto och mozzarella fylld kycklingfilé, vitlöksrostede rotsaker samt dragonsky. 150:-
Gös med potatis&sidfläskterrine. smålök och balsamico&rödvinsreduction. 250:-
Honungsglazerat ankbröst, stött potatis med smak av västerbottenost samt parmaskinka, rostad vitlökssky. 220:-
Rödingfilé med skaldjursbakelse samt vit portvinssås. 210:-
Oxfilé, rösti smaksatt med västerbottenost, rostad ostronskivling samt madeirasky. 250:-
Kalvytterfilé, potatisterrin med kronärtskocka samt en tomat och salviadoftande sky. 250:-
Kalvinnerfilé med smördegsinbakad potatis och gräddkokta kantareller. 260:-
Äppelkaka med vaniljgrädde. 70:-
Chokladtårta med vaniljgrädde och sockrade bär. 70:-
Cremé brulee med äppelkompott och pistachnötter. 85:-
Äpplekaka med pecannötter och vaniljcremé. 75:-
Vaniljpanacotta med limemarinerade björnbär. 80:-
Passionsfruktspannacotta med rårörda hallon. 80:-
Passionsfruktscheescake med råröda hallon. 85:-
Vaniljpannacotta med hallonsorbe. 90:-
Bakad chokladterrin med färska hallon och vaniljgrädde 85:-
Cappuccinoglass med karamellskum färska bär 85:-
Dessert X 4 creme bruleé , vaniljpannacotta , bakadchokladterrin , passionsfruktscheescake , 120:-
Meny 1
Klassisk Toast skagen med citron och örtsallad.
Fläskfilé med potatisgratäng och mustig rödvinssky.
Äppelkaka med vaniljgrädde.
Pris: 295:-
Meny 2
Kallrökt laxrulle fylld med pepparrotscremé samt en citron och gurksallad.
Pesto och mozzarella fylld kycklingfilé, vitlöksrostede rotsaker samt dragonsky.
Chokladtårta med vaniljgrädde och sockrade bär.
Pris: 295:-
Meny 3
Jordärtskockssoppa med knaperstekt sidfläsk och kantarellterrin.
Rödingfilé med skaldjursbakelse samt vit portvinssås.
Cremé brulee med äppelkompott och pistachnötter.
Pris: 385:-
Meny 4
Grönpeppar gravad oxfilé på örtbädd.
Gös med potatis & sidfläskterrine. smålök och balsamico & rödvinsreduction.
Äpplekaka med pecannötter och vaniljcremé
Pris : 395:-
Meny 5
Oxcarpaccio med tapenad, tomatsallad och hyvlad parmesan.
Honungsglazerat ankbröst, stött potatis med smak av västerbottenost samt parmaskinka, rostad vitlökssky.
Vaniljpanacotta med limemarinerade björnbär.
Pris: 385:-
Meny 6
Hummersoppa med parmesanstick & hummerklo
Oxfilé, rösti smaksatt med västerbottenost, rostad ostronskivling samt madeirasky.
Passionsfruktspannacotta med rårörda hallon.
Pris: 425:-
Meny 7
Parmaskinka med getostsmoussé samt balsamicosirap och örtsallad.
Kalvytterfilé, potatisterrin med kronärtskocka samt en tomat och salviadoftande sky.
Passionsfruktscheescake med råröda hallon.
Pris: 420:-
Meny 8
Lax och räktorn på kavring med dill och limesallad.
Kalvinnerfilé med smördegsinbakad potatis och gräddkokta kantareller.
Vaniljpannacotta med hallonsorbe.
Pris: 435:-