Menyer

Menyer

Förrätter
Klassisk Toast skagen med citron och örtsallad. 
70:- 

Kallrökt laxrulle fylld med pepparrotscremé samt en citron och gurksallad. 
70:-

Jordärtskockssoppa med knaperstekt sidfläsk och kantarellterrin. 
75:-

Grönpeppar gravad oxfilé på örtbädd.
70:- 

Oxcarpaccio med tapenad, tomatsallad och hyvlad parmesan. 85:-
Hummersoppa med parmesanstick. 
85:-

Parmaskinka med getostsmoussé samt balsamicosirap och örtsallad.
75:-

Lax och räktorn på kavring med dill och limesallad.
70:-


Huvudrätter
Fläskfilé med potatisgratäng och mustig rödvinssky.
130:- 

Pesto och mozzarella fylld kycklingfilé, vitlöksrostede rotsaker samt dragonsky.
130:-

Gös med potatis&sidfläskterrine. smålök och balsamico&rödvinsreduction. 
220:- 

Honungsglazerat ankbröst, stött potatis med smak av västerbottenost samt parmaskinka, rostad vitlökssky. 
195:-

Rödingfilé med skaldjursbakelse samt vit portvinssås. 
175:-

Oxfilé, rösti smaksatt med västerbottenost, rostad ostronskivling samt madeirasky. 
230:-

Kalvytterfilé, potatisterrin med kronärtskocka samt en tomat och salviadoftande sky. 
230:-

Kalvinnerfilé med smördegsinbakad potatis och gräddkokta kantareller.
240:-


Efterrätter
Äppelkaka med vaniljgrädde.
60:- 

Chokladtårta med vaniljgrädde och sockrade bär.
60:-

Cremé brulee med äppelkompott och pistachnötter. 
75:- 

Äpplekaka med pecannötter och vaniljcremé.
60:-

Vaniljpanacotta med limemarinerade björnbär.
70:-

Passionsfruktspannacotta med rårörda hallon.
70:-

Passionsfruktscheescake med råröda hallon.
75:

Vaniljpannacotta med hallonsorbe.
75:-


Trerätters Menyer

Meny 1
Klassisk Toast skagen med citron och örtsallad.
Fläskfilé med potatisgratäng och mustig rödvinssky.
Äppelkaka med vaniljgrädde.
Paket pris: 240:-

Meny 2
Kallrökt laxrulle fylld med pepparrotscremé samt en citron och gurksallad.
Pesto och mozzarella fylld kycklingfilé, vitlöksrostede rotsaker samt dragonsky.
Chokladtårta med vaniljgrädde och sockrade bär.
Paket pris: 240:-

Meny 3
Jordärtskockssoppa med knaperstekt sidfläsk och kantarellterrin. 75:-
Rödingfilé med skaldjursbakelse samt vit portvinssås. 175:-
Cremé brulee med äppelkompott och pistachnötter. 75:-
Paket pris: 330:-

Meny 4
Grönpeppar gravad oxfilé på örtbädd.
Gös med potatis & sidfläskterrine. smålök och balsamico & rödvinsreduction.
Äpplekaka med pecannötter och vaniljcremé
350:-

Meny 5
Oxcarpaccio med tapenad, tomatsallad och hyvlad parmesan.
Honungsglazerat ankbröst, stött potatis med smak av västerbottenost samt parmaskinka, rostad vitlökssky.
Vaniljpanacotta med limemarinerade björnbär.
Paket pris: 350:-

Meny 6
Hummersoppa med parmesanstick. 
Oxfilé, rösti smaksatt med västerbottenost, rostad ostronskivling samt madeirasky.
Passionsfruktspannacotta med rårörda hallon.
Paket pris: 375:-

Meny 7
Parmaskinka med getostsmoussé samt balsamicosirap och örtsallad.
Kalvytterfilé, potatisterrin med kronärtskocka samt en tomat och salviadoftande sky.
Passionsfruktscheescake med råröda hallon.
Paket pris: 370:-

Meny 8
Lax och räktorn på kavring med dill och limesallad.
Kalvinnerfilé med smördegsinbakad potatis och gräddkokta kantareller.
Vaniljpannacotta med hallonsorbe.
Paket pris: 375:-